سلام چه خبر: پیازچه منبع غنی از ویتامین K، ویتامین C و همچنین منبع بسیار مفیدی از ویتامین A است.
افزودن پیازچه به سبزیجات دیگر مثل سیبزمینی، گل کلم، قارچ و سویا طعم بسیار خوشایندی به غذا میدهد و در سالاد نیز طعم و بوی آن ملایمتر از پیازهای دیگر است.
به گزارش پایگاه اینترنتی ارگانیک، همانطور که مطرح شد پیازچه منبع غنی از ویتامینها و املاح است که به درمان بسیاری از ناخوشیها و بیماریها کمک میکند و همچنین تاثیرات و پیامدهای مضر بیماریهای دیگر را نیز کاهش میدهد. برخی از بارزترین
خواص این سبزی عبارتند از:
- پیازچه قندخون را کاهش میدهد
- برای کاهش و بهبود مشکلات رودهای و معدهای موثر است
- اغلب بعنوان دارویی برای مقابله با سرماخوردگی عادی استفاده میشود
- همچنین بعنوان یک اشتهاآور و نیز برای کمک به هضم غذا بسیار مفید است
- پیازچه هم چنین سرعت گردش خون را در بدن افزایش میدهد.
نظرات شما عزیزان: